Home

EXPERIENCE

YOU CAN TRUST

Pse duhet

D-Art ta vizitoni?

Pavarësisht nëse bëhet fjalë për një makinë të re apo të përdorur, një automjet sportiv apo një makinë familjare të besueshme - ne ju ofrojmë një sasi të gjerë automjetesh në Vendin tonë në Pejë. Përveç kësaj, do të merrni këshilla të besueshme nga ne, si dhe oferta për blerje ose garanci për makinën që i përshtatet më së miri ideve dhe dëshirave tuaja.

Teknikisht i Sigurt

Alle unsere Fahrzeuge werden vor dem Verkauf von einer Fachwerkstatt kontrolliert.

Shërbim i Inspektimit

Ju lutemi sillni automjetin tuaj tek ne për inspektimet dhe mirëmbajtjen .

Kontrolli i Bateries

Vor und nach dem Verkauf ist ein Gratis Batterie Check möglich bei uns.

Garancion në dhana


Automjetet

Komentet ë Klientevë

 

Ju jeni një ekip me të vërtetë i shkëlqyeshëm! 

 

- Albert M. / Prishtinë -

Email us: Info@D-Art-Automobile.com

Call us: +383 49 710 755

Copyright @D-ART Automobile All Rights Reserved

Cookies helfen uns bei der Bereitstellung unserer Dienste. Mit der Verwendung unserer Website erklären Sie sich mit der Verwendung von Cookies einverstanden. Weiter Informationen zu Cookies und Datenschutz (DSGVO) finden Sie unter Impressum.

Erfahren Sie mehr
Akzeptieren