Rreth nesh

EXPERIENCE

YOU CAN TRUST

Shërbim profesional, makina të përdorura cilësore dhe mbi të gjitha personale!


Provoni makinat tona të përdorura në një provë dhe lërini që teknologjia dhe pajisjet t'ju bindin - ngarja është dyfish argëtuese! Në faqet e mëparshme, merrni një pamje më të saktë të kompanisë sonë, punonjësve tanë, stokut aktual të automjeteve dhe shërbimeve tona të tjera. Ju lutemi mos hezitoni të na kontaktoni nëse keni ndonjë pyetje ose të vini direkt në Pllacin tonë.


Tek automjetet

Rezervoni një takim

Bashkëpunimi ynë me Partnerë te specializuar.

Për të siguruar besueshmëri afatgjatë dhe afatgjatë të performancës së drejtimit për automjetin tuaj, ne ofrojmë inspektime të rregullta. Në varësi të klasës së automjeteve, historisë së inspektimit dhe kushteve të motit, inspektimi i makinave të përdorura tek në ka pika të ndryshme fokale.

Ne ofrojmë inspektimet dhe kontrollet e mëposhtme tek Partnerët tanë :

-Testi i emisionit
-Inspektimi i përgjithshëm
-Shërbimi i gomave
-Ndrimi i Vajit të Motorit
-Të gjitha punët e riparimit

Bëni punën e mirëmbajtjes dhe inspektimit në automjetin tuaj rregullisht, në mënyrë që të mund të shijoni ngarjen e makinës tuaj për më gjatë. Ne jemi të lumtur t'ju kujtojmë inspektimet e ardhshme.

Email us: Info@D-Art-Automobile.com

Call us: +383 49 710 755

Copyright @D-ART Automobile All Rights Reserved

Cookies helfen uns bei der Bereitstellung unserer Dienste. Mit der Verwendung unserer Website erklären Sie sich mit der Verwendung von Cookies einverstanden. Weiter Informationen zu Cookies und Datenschutz (DSGVO) finden Sie unter Impressum.

Erfahren Sie mehr
Akzeptieren